Tredje festen gillt

Sovit dåligt. Ville gå och lägga mig mycket tidigare än jag gjorde i går, R hade tagit hit en kompis som jag inte har något gemensamt med över huvud taget. Så jag var uppe och försökte vara trevlig (även om jag misslyckades) lite för länge. Och så den där jävla sängen gjorde det ju inte bättre. Lika trött när jag vaknar, som när jag går och lägger mig, illa.

Ska på kalas i dag, och inte vilket som helst, så jag måste bälja lite kaffe och skärpa till mig. Det är tre-årskalas för systerdottern, inte illa! Hon ringde alldeles nyss och skvallrade om vilken sorts tårta vi ska få, och var tvungen att fråga både mig och R om vi verkligen skulle komma. Gulligt!

Ballonger. Tredje festen i dag!

Det blir tredje kalasdagen i rad, tänk så väldigt synd det är om mig! Åker bil med farmor och faster dit. Det är inte jättelångt borta, men tillräckligt för att vara krångligt att åka kommunalt. Älskade R är en vänlig själ och kör oss allihop, undrar om inte han förtjänar en liten present snart också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/tredje-festen-gillt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.