Twilight

Har ni sett Twilight? Det är en sorts kärlekshistoria mellan en människa och vampyr, som genererar hundratusentals fanatiska tjejer världen över. Det är en serie filmer och böcker, och söker man på nätet hittar man bloggar, personliga hemsidor och till och med forum som handlar om bara just Twilight.

Jag har sett den första filmen, tror jag. Har för mig att den var hyfsad, men ganska töntig också. Förmodligen hade jag gillat den bättre om jag var 15 år yngre. Hur som helst så kommer jag ju självklart att tänka på flickrum med planscher på idoler, och den gränslösa kärlek folk kan känna för någon de aldrig träffat, eller till och med en rollfigur.

Just nu ligger sångaren Justin Bieber (som får liknande resultat vid sökningar på internet) och Robert Pattinson, som spelar vampyren Edward Cullen i Twilight ganska högt på många unga tjejers flickrum-idoler. Vilken idol eller skådis var du ”kär” i när du var yngre? Eller har du fortfarande någon som ligger dig varmt om hjärtat?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/twilight/

12 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Tnovember 22, 2011 kl. 14:16
  • Svara

  Hahah åååh, när jag var yngre var jag kär i Legolas i sagan om ringen och även skådespelaren i filmen, Orlando Bloom! BÅDA ligger mig fortfarande varmt om hjärtat, haha men det känns himla weird att Orlando skaffat barn nu, kanske är dags för mig att växa upp :P.

   • november 22, 2011 kl. 14:27
   • Svara

   Hahaha! Honom hade jag nästan glömt bort, han måste ju ha varit en av de allra mest populära ett tag! Tycker absolut inte att du ska ”växa upp”, det är hur charmigt som helst! 😀

    • Anna Tnovember 22, 2011 kl. 14:30
    • Svara

    Haha jaaaa, det var väl där runt 2001 som han och Frodo själv var poppis 😀 haha. Åh vad bra ;D det ska jag komma ihåg!

     • november 22, 2011 kl. 14:46
     • Svara

     Bra, glöm inte det om 30 år heller! :-p

  • Tatiananovember 22, 2011 kl. 15:12
  • Svara

  Jag är så himla gammal vettu så att jag knappt vågar skriva det. Men jag var oehört kär i Tomas Ledin och såg alla hans spelningar . Jag skäms så att jag nästan kräks .

  På äldre dar så är det Aragorn i Sagan om Ringen åsså Persbrant ( skämskudde ) Just nu så tycker jag inte om någon utan är en gnällig tant 🙂

   • november 22, 2011 kl. 15:16
   • Svara

   Hihi, tycker det är ganska gulligt, jag tror de flesta helst inte vill kännas vid sina gamla godingar… Ledin, ja, lite kräkvarning kanske men Persbrant är inte så dum! 🙂 Jag är också en gnällig tant och gillar inte heller någon längre.

  • monicaschnovember 22, 2011 kl. 18:00
  • Svara

  Och jag är så gammal att jag får behagliga rysningar av Charles Aznavour…

   • november 22, 2011 kl. 18:35
   • Svara

   Han var ju ganska stilig när han var yngre!

  • Jullenovember 22, 2011 kl. 18:12
  • Svara

  Jag är faktiskt lite småkär i Paul Bettany!;)

   • november 22, 2011 kl. 18:35
   • Svara

   Där ser man! Inte någon av mina favoriter dock… 🙂

  • Tantiluranovember 22, 2011 kl. 20:39
  • Svara

  Försökte komma på någon men antagligen var jag inte ’kär’ i någon, för glömt kan jag väl inte tro jag gjort?! 🙂 Tyckte och tycker fortfarande att Steve McQueen, Paul Newman, Robert Redford och Henry Fonda är och var stiliga herrar!

   • november 22, 2011 kl. 21:30
   • Svara

   Sånt glömmer man nog inte, möjligen förtränger! Håller med om männen du nämnde, alla är (eller var) snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.