Utflykt med plogen

Hemma efter dagens utflykt! Älskaren R, bästa M och jag, som rullade omkring i rullstolen, gick på stan. Jag ville kolla på julskyltningen på NK, men det ville tusen andra stockholmare också. R fick fel i huvudet och blev så irriterad på alla som stannade mitt i vägen där vi försökte ta oss fram, så han använde mig som plog och körde på alla i stället.

Köpte i alla fall en adventsstjärna och glodde lite på pynt. R suckade, men M tog över körningen och räddade många hälsenor. Det var julmarknad i Kungsan, hittade bland annat en stor igloo och en sån här miniponny (som jag inte fick sitta på eller köpa):

Sen kom vi till det här, och självklart skulle det ätas munkar utan att slicka sig runt munnen.

Avslutade med kaffe och prat på café. M lyckades äta en chokladbiskvi efter två munkar, själv var jag nöjd med kaffe och är fortfarande inte ett dugg sugen på något alls.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/utflykt-med-plogen/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. När jag kör mamma i rullen är det ungefär lika. Vi brukar köra de gamla Melander-skämten:
  “Hej alla barn! Jag heter Rulle. RullstolsDRulle.” och typ såna. Sen brukar vi köra på alla barn. 😛

   • november 20, 2011 kl. 21:19
   • Svara

   Det är rätt kul 😀 Jag blir alltid så älskvärt retad av mina kamrater, men jag funderar på en sån där keps med propeller på toppen för att ytterligare förstärka min förståndshandikapp-look.

 2. Stockholm är inte roligt när rullstolar är involverade! Det är bättre är på landet, så länge det är barmark i alla fall.

   • november 20, 2011 kl. 22:19
   • Svara

   Jaaa, folk i vägen överallt här! Å andra sidan är julskyltningen lite roligare i storstan…

   1. Så sant, så sant. Dock har min lilla XYZ-håla (fortfarande inte kommit på nå’t bra namn)de senaste åren haft en väldigt kreativ skara pojkar som smyckar vår lilla by mycket fint, både när det är kallt och varmt!

     • november 21, 2011 kl. 17:44
     • Svara

     Vad trevligt!

 3. Åh, en ponny ! Ba älskar julskyltningen . Måste in då jag blir frisk

   • november 21, 2011 kl. 17:40
   • Svara

   Den var skitsöt, och pytteliten! Jag satt ner och den hade ungefär huvudet i mitt knä! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.