Utflykt med plogen

Hemma efter dagens utflykt! Älskaren R, bästa M och jag, som rullade omkring i rullstolen, gick på stan. Jag ville kolla på julskyltningen på NK, men det ville tusen andra stockholmare också. R fick fel i huvudet och blev så irriterad på alla som stannade mitt i vägen där vi försökte ta oss fram, så han använde mig som plog och körde på alla i stället.

Köpte i alla fall en adventsstjärna och glodde lite på pynt. R suckade, men M tog över körningen och räddade många hälsenor. Det var julmarknad i Kungsan, hittade bland annat en stor igloo och en sån här miniponny (som jag inte fick sitta på eller köpa):

Utflykt med plogen

Sen kom vi till det här, och självklart skulle det ätas munkar utan att slicka sig runt munnen.

Utflykt med plogen

Avslutade med kaffe och prat på café. M lyckades äta en chokladbiskvi efter två munkar, själv var jag nöjd med kaffe och är fortfarande inte ett dugg sugen på något alls.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/utflykt-med-plogen/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 20, 2011 kl. 20:59
  • Svara

  När jag kör mamma i rullen är det ungefär lika. Vi brukar köra de gamla Melander-skämten:
  ”Hej alla barn! Jag heter Rulle. RullstolsDRulle.” och typ såna. Sen brukar vi köra på alla barn. 😛

   • november 20, 2011 kl. 21:19
   • Svara

   Det är rätt kul 😀 Jag blir alltid så älskvärt retad av mina kamrater, men jag funderar på en sån där keps med propeller på toppen för att ytterligare förstärka min förståndshandikapp-look.

  • Tantiluranovember 20, 2011 kl. 21:51
  • Svara

  Stockholm är inte roligt när rullstolar är involverade! Det är bättre är på landet, så länge det är barmark i alla fall.

   • november 20, 2011 kl. 22:19
   • Svara

   Jaaa, folk i vägen överallt här! Å andra sidan är julskyltningen lite roligare i storstan…

    • Tantiluranovember 21, 2011 kl. 17:35
    • Svara

    Så sant, så sant. Dock har min lilla XYZ-håla (fortfarande inte kommit på nå’t bra namn)de senaste åren haft en väldigt kreativ skara pojkar som smyckar vår lilla by mycket fint, både när det är kallt och varmt!

     • november 21, 2011 kl. 17:44
     • Svara

     Vad trevligt!

  • Tatiananovember 21, 2011 kl. 17:22
  • Svara

  Åh, en ponny ! Ba älskar julskyltningen . Måste in då jag blir frisk

   • november 21, 2011 kl. 17:40
   • Svara

   Den var skitsöt, och pytteliten! Jag satt ner och den hade ungefär huvudet i mitt knä! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.