Ålder

Jag tycker att det är skitsvårt att försöka gissa hur gammal någon är. Kim Jong Il blev 69, men gällande Kim Jong Il hade jag nog gissat på närmare 80 än 70. Ålder är svårt att gissa sig till! Det var länge sedan jag fick visa ID på Systembolaget nu, jag antar att de mörka ringarna under ögonen gör sitt till. Syrran är ett par år äldre än jag, och blev minsann tillfrågad om hon skulle åka på ungdomsbiljett på bussen för ett tag sen!

Jag tror jag har ganska bra gener ändå, i alla fall på ena sidan. Min farmor fyller snart 93 och är vacker som en solig vårdag! Än så länge ser jag nog inte äldre ut än vad jag är, och förhoppningsvis förblir det så. När ska hjärnan förresten fatta att man faktiskt är så gammal som man är? Min är i alla fall många år efter. Hur gammal är du, enligt din hjärna?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/alder/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschdecember 21, 2011 kl. 00:18
  • Svara

  27.

   • december 21, 2011 kl. 06:45
   • Svara

   Helt lagom! Jag är nog bara 22.

  • amandadecember 21, 2011 kl. 01:27
  • Svara

  Haha jag behövde också visa leg igår, och skrev också om det idag:) Under sorgliga saker:p Jag är 23, så trodde jag skulle behöva visa några år till, men icke

   • december 21, 2011 kl. 06:44
   • Svara

   Haha! Ja, det känns lite sorgligt faktiskt! Vänta bara tio år, då kommer du att få visa jämt…

  • Tantiluradecember 21, 2011 kl. 10:15
  • Svara

  Jag är en salig blandning av gammal och ung så nå’n speciell inre ålder har jag inte – barnen kom sent in i mitt liv så jag är som tvungen att hänga med! Däremot kan det ibland vara knepigt att känna igen den där som glor tillbaka på mig i badrumsspegeln…på morgonen alldeles för tidigt…ibland tom mitt på dagen…fast ibland ser hon rätt okej ut trots alla rynkor och kinder och ögonlock som är på glid neråt liksom! 😀

   • december 21, 2011 kl. 10:31
   • Svara

   Ja, det där känner jag också igen. Ibland blir man lite rädd när man kliver upp på morgonen och inte ser så där ung och fräsch ut som man gjorde runt 20! Vi får skylla på gravitationen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.