Året som gått, 2011

Om vi skulle ta och summera året som gått litegrann då… Men vänta? Jag kommer knappt ihåg något, jag har superdåligt minne när det gäller när jag har gjort något! I början av året hände det liksom ingenting på flera månader heller. Ok, få se nu.

Januari – Inget jobb, mörkt, iskallt, snö. Tränade massor.

Februari – Se januari. Förutom att min arbetsförmedlare avanmäler mig från A-kassan samma dag som jag varit där. Anledning: Hon påstod att jag inte varit där. Öh… Älskaren R fick en kallsup av en apelsin. Min personvåg sa att jag vägde 4.9 kilo.

Mars – Ungefär samma som januari, förutom en efterlängtad konsert med Black Label Society som jag såg på Fryshuset. Jag fick en sorts korsett som skulle användas dygnet runt i 7 veckor. Den var fruktansvärd, och hjälpte inte ett skit.

April – Såg True Grit på bio, den var bra. Nu börjar det hända grejer! Åkte till Paris med älskaren R. Allt tog väldigt lång tid, eftersom vi promenerade överallt och jag är ganska långsam. Korsettjäveln gjorde inte saken bättre, men vi hade det underbart och gjorde allt som turister bör. Våra släktingar avslöjade i efterhand att de trodde att vi skulle förlova oss – vi själva hade inte ens tänkt tanken.

Maj – Fick en spruta i lumbar plexus, den stacks alltså in i ryggraden genom det lilla hålet i korsbenet längst ner. Det gjorde, öhh… Ont, men inte blev det någon skillnad efteråt. Såg ”The Wall” med Roger Waters på Globen. Spelade en konsert med gamla vänner. Skjöt med pistoler, revolver och gevär på The Target i Västberga. Inte bara slog jag R och hans kompis, jag var den bästa tjejen som skjutit där!

Juni – Började jobba. Först bara ett par halvdagar i veckan, mot slutet av månaden halvtid. Katten opererades för nekros i ögat. Högsommarvärme i början av juni, första doppet i havet på lantstället var den 6:e. Midsommarafton spenderades där också, med grill och champagne. Dagen efter kunde jag inte röra mig – akut diskbråck, mot Södersjukhuset.

Juli – Operation. Hade tydligen en gammal fraktur på korsbenet också. Vet att jag fick besök en gång den veckan (förutom R),efter operationen. Det var bästa M och M på jobbet, men jag kommer inte ihåg att de var där… Sjukskriven, spenderade mycket tid på lantstället. R mördade en fiskmås.

Augusti – Fortsatt sjukskriven. Åkte på liten utflykt med R till västkusten, Smögen och räkfrossa, Nordens Ark, Orust och Marstrand. Operationssåret fortfarande öppet, stafylok
ockerna härjar. Slåss med försäkringskassan om sjukpenning. Startar den här bloggen.

September – Börjar jobba igen. Halvtid. R åker till Hongkong och jag orkar inte följa med. Kräftskiva hos bästa M. Får min sjukpenning från juni till juli, tydligen ska man ha tre månaders buffert på banken även när man är arbetslös och sjukskriven. Börjar träna så smått med sjukgymnasten.

Oktober – Brunch på Kvarnen, värt att nämnas. Övervägde Qutenza ofta och mycket, men det blev inte av till slut. Skrattade åt folk som inte visste att fillers är gjorda av tuppkammar. Firade två år med älskaren R, med drinkar på Gondolen, en tur på Fotografiska och hångel utanför låsaffären.

November – Praktiken på jobbet är slut, men får två månaders extra arbetsträning med taxi. Påbörjar sklerosering (hackande med en spruta bedövningsmedel och sockervatten) kring ryggkotorna, för att irritera så mycket som möjligt och skapa ärrvävnad. Extrem trötthet och smärta.

December – Katten får sår i ögat igen och skrapas. Inflyttningsfest hos en kompis, och intensivt julfirande. Väntar på resultat av skleroseringen. Går upp i arbetstid och är trött jämt. Åker i alla fall taxi varje dag. Inväntar resultat av skleroseringen – är hoppfull inför nästa år.

Det blev en lång lista över året som gått! På det stora hela har det varit ett riktigt jobbigt år, även om R har bjudit med mig på otroligt många roliga saker. Jag vill passa på att önska er alla ett gott nytt år, och en riktigt trevlig kväll – nu är det dags för partaj här!

Discokula, fest

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/aret-som-gatt-2011/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • FCdecember 31, 2011 kl. 23:26
  • Svara

  Låter inte som världens bästa år faktiskt även om det haft sina höjdpunkter. Så jag hoppas att nästa blir bättre (sämre kanske är om de snor taxin också?)

  Gott nytt!

   • januari 1, 2012 kl. 09:24
   • Svara

   Nja, på det stora hela var det inget vidare. Gett nytt år till dig också, eller om jag ska säga ”er”. 🙂

  • monicaschjanuari 1, 2012 kl. 01:01
  • Svara

  I sanning gått, nött år… Men ett nytt gott är på väg.

   • januari 1, 2012 kl. 10:10
   • Svara

   Gott nytt till dig också!

  • Tantilurajanuari 1, 2012 kl. 15:04
  • Svara

  Har läst om ditt år nu och enkelt konstaterat att 2012 har stor potential att bli ett bättre på i princip alla håll och kanter! Kram och God fortsättning på det nya året!

   • januari 1, 2012 kl. 15:28
   • Svara

   Jag tror det också! God fortsättning till dig också – nu när vi svänger oss med alla olika hälsningsfraser! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.