Beroende av ost

Drömde konstigt i morse. Var på något vandrarhem i Alperna med R, och han meddelade att han skulle åka iväg med hojen några veckor – fast jag trodde att vi hade åkt dit för att vi skulle vara tillsammans. Jag var skitsur, inte så konstigt.

Senare, fast då hade jag åkt hem från Alperna, var det en av tjejerna på jobbet som berättade för alla andra kollegor att jag var beroende av ost (visst, ost är gott, men jag äter det inte så himla ofta). Reaktionerna var ”åh så hemskt” och ”men Gud, vad gör hon här”, när alla fick höra, och jag fattade inte vad problemet var. Det är väl inte så farligt att gilla ost?! Nåväl, hon är snäll på riktigt och det var bara en dröm.

Ost

Skar mig på en konservburk på lunchen, i fläsket mellan tummen och pekfingret. Det svider fortfarande som fasen. Och vad ska jag laga till middag? Förvirringen i dag är total och jag är smidig som ett kassaskåp. Så trött, gaaah!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/beroende-av-ost/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 12, 2011 kl. 16:48
  • Svara

  Har samma vilkenmatskavihaidag-problem! Om jag inte hade varit ’tvungen’ att producera lagad mat hade nog fått duga med yoghurt och ’mösli’! 🙂

   • december 12, 2011 kl. 16:59
   • Svara

   Samma här! Det blir nog lite gott och blandat från frys och kyl i en stor gryta!

  • Tofflandecember 12, 2011 kl. 18:49
  • Svara

  Middagsförslag: quattro formaggi
  (Vi har käkat pizza)

   • december 12, 2011 kl. 19:04
   • Svara

   Åh, dreggel… Bra idé, ska överväga det till senare i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.