Blir gråhårig

Med risk för att bli gråhårig så har jag försökt mig på att byta språk på mitt bloggverktyg, WordPress. Det här med FTP, MySQL och PHP är egentligen inte alls min grej, och det har gått åt många timmar när jag har försökt lära mig. Det är skönt att kunna lösa problem själv, om det uppstår några. Och det gör det.

Laptop dator

Det har inte alls gått bra faktiskt. Jag har försökt ett par gånger tidigare, men aldrig lyckats. Det är rätt filer, på rätt plats (enligt guiderna) och allt ser ut som det ska. Har provat att ändra småsaker i oändlighet, som andra har haft problem med, för att sedan ta bort och börja om när det inte fungerar.

Rätt var det är så överraskar jag till och med mig själv, och det gäller även den här gången. Jag är så överraskande dum som inte lyckas! Men har jag klarat mig hittills på engelska så lär jag väl göra det i framtiden också. Men det är irriterande, när det finns på svenska.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/blir-graharig/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 13, 2011 kl. 21:48
  • Svara

  Jag kör gratisvarianten av WordPress och får hålla tillgodo med svengelska. Det går rätt bra.

   • december 13, 2011 kl. 21:49
   • Svara

   Mjo, man är ju internasjonäll. 🙂

  • Tantiluradecember 14, 2011 kl. 07:32
  • Svara

  Jag brukar lämna över problemen till min motvillige men mutvillige hemmasupport.Och så tittar jag nog på vad han gör (och tror att jag ska komma ihåg och kunna själv se’n(?)!) 😀

   • december 14, 2011 kl. 07:37
   • Svara

   Och min hemmasupport vill inte ens prova! Han är rädd för att han förstör mer än gör nytta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.