Demonstranter och bomber

Läste nyss att det ska vara en högerextremistmarsch i dag i city, som just det här året råkat sammanfalla med Nobelfesten. Bussar och annan trafik kan alltså inte gå som vanligt, och det kommer vara sjukt mycket folk överallt. Tur att mina planer att åka till stan inte höll! Om man är självmordsbombare i Stockholm så är nog den här dagen en av de allra bästa att slå till på.

Inte för att jag oroar mig över sånt, men jag vet flera som gör. Jag tänker inte gå omkring och vara orolig för något som för mig inte är ett reellt hot, eller ens en verklighet. Händer det så gör det, men risken är ju betydligt större att jag dör i taxin, eller får en istapp i huvudet. Eller blir genomborrad av en dykande mås.

Badkaret är sålt i alla fall, till någon överlycklig konstnärlig typ som säkert skulle ha betalat mer än utgångspriset jag satte. Nåja, jag ville bara bli av med det. Man kanske kunde ha använt det till något, som att brygga sprit i? Det var liksom för kort för att sträcka ut sig i, obekvämt att bada då…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/demonstranter-och-bomber/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • sugarhearteddecember 10, 2011 kl. 15:37
  • Svara

  Jag kan känna mig rädd för bombningar ibland, men inte så pass att det påverkar mitt liv. Det är ändå inte så stor risk att det händer och om det händer är det ändå inget jag kan påverka. Kan lika gärna bli överkörd av en bil eller halka och slå ihjäl mig när jag duschar. Hade en kompis förut, som inte vågade åka till mig för att hon var rädd för att någon skulle ha lagt en bomb på pendeln. Kändes ju realistiskt.

   • december 10, 2011 kl. 15:52
   • Svara

   Oj! Njae, inte särskilt realistiskt… Eftersom man ändå inte vet, så känns det lite dumt att bry sig – i alla fall i Sverige. Det är väl fortfarande bara en som dött i en självmordsattack i modern tid här, och han var ju ingen förlust alls faktiskt.

  • Sabinadecember 10, 2011 kl. 16:40
  • Svara

  Kunde inte sagt det bättre själv! Jag förstår inte sockerhysterin, inte alls..

   • december 10, 2011 kl. 16:45
   • Svara

   Det är helt galet, och idiotiskt! Och folk likstället mys med godis, då blir det fel.

  • Tofflandecember 10, 2011 kl. 16:44
  • Svara

  Badkar och sprit går alldeles utmärkt ihop.Var det inte lite dumt gjort att göra sig av med karet??

   • december 10, 2011 kl. 16:48
   • Svara

   Men jag har så mycket böcker nu (eftersom man inte får slänga böcker!) att jag måste lägga undan en del! Jag är i och för sig nästan helt säker på att det inte står något i bostadsrättsföreningens stadgar om att att det skulle vara förbjudet att bränna egen sprit på vinden, men inbrottsrisken skulle chockhöjas.

  • Tantiluradecember 10, 2011 kl. 18:04
  • Svara

  Jag blir mest arg vid tanken på att nå’n hotar min frihet att fara och göra som jag vill. Skulle jag stöta på en så’n idiot skull jag antagliigen klappa till och åka dit själv! 😉
  Bada badkar har man bara råd med om man bor i lägenhet, men jag saknar det.

   • december 10, 2011 kl. 18:12
   • Svara

   Jag också. Men det kan det ju faktiskt vara värt!

   Jaa, bada är dyrt i hus! Men badkaret var så kort, att jag knappt fick plats själv i det. Och det är ju trevligast att bada tillsammans med någon…

   • sugarhearteddecember 10, 2011 kl. 18:52
   • Svara

   Vill inflika en sak här: jag betalar för vatten och värme också, fastän jag bor i lägenhet, så karbad är väldigt unikt för mig med. 🙁

    • december 10, 2011 kl. 18:59
    • Svara

    Trist! Slipper vattenräkningen här, men ett 140-badkar är fan för litet för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.