Den lille pedofilen Beltrán

Kommer ni ihåg Tito Beltrán? Den lille chilenske operasångaren som flyttade till Sverige 1986 för att studera musik? Han fick en riktigt bra karriär här som sångare, men 2008 dömdes han till fängelse för våldtäkt, sexuellt utnyttjande av underårig och övergrepp i rättssak. Han gjorde en stor sak av att han förlorat miljontals kronor på missade kontrakt, och skvallret var i full gång.

Som ni kanske kommer ihåg sa han att han aldrig någonsin skulle komma tillbaka till Sverige efter sitt straff. Tack och lov för det! Jag hade nog också hållit mig borta, om jag hade skämt ut mig så. Om jag kommer ihåg rätt var det väl ett par frågetecken angående rättegången, men att han var skyldig var det aldrig något tvivel om.

I februari i år flyttade Tito till Brasilien men jobbar mestadels i Chile, bland annat som domare i den chilenska versionen av ”X Factor”. Han brukar skylla på att svenskar är rasister, och att han blev oskyldigt dömd på grund av det. Men varför stannade han kvar så länge, om han ogillade Sverige så mycket? Han är säkert inte helt pantad, eftersom han har lyckats med karriären i sitt hemland. Personligen hade jag aldrig anställt någon som både har sådana domar i bagaget, och är så fruktansvärt enerverande som människa.

Hans svenska fru och barn bor kvar i Sverige, och han har fortfarande inga planer på att komma tillbaka, ens för att hälsa på. Visst, förnedringen är stor, men att de fortfarande är gifta är ens ett under. Våldtäkt och sexuellt utnyttjande av barn – jag hade dragit på en gång. Att någon vill ge honom stora TV-jobb och bidra till att han lyckas bra i livet är för mig ett mirakel, fyfan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/den-lille-pedofilen-beltran/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 10, 2011 kl. 18:00
  • Svara

  Ja du, vad annat kan man säga än att det var skönt att bli av med honom!

   • december 10, 2011 kl. 18:04
   • Svara

   Fruktansvärt skönt! Han vet förmodligen om det själv, också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.