Feber och mutor

Blir hemma i dag också. Jävla feber, att näsan rinner är väl inte hela världen, men feber i kombination med smärta är lika med total utmattning! Att hosta är som en liten knivattack i ryggen varje gång, så jag försöker undvika det så långt det bara går. Nu har ju forskarna kommit fram till att de flesta hostmediciner är overksamma, men mina morfinpreparat i kombination med en gigantiskt kopp varmt te med lite ingefära gör säkert susen.

Ingefära

Natten till i går sov jag så fruktansvärt dåligt, att jag bara låg och vilade hela dagen sedan. I natt var det lite bättre, och det blev många timmar totalt. Gick upp en liten stund vid sextiden, för att göra i ordning katten för sjukhusbesöket. Passade på att äta lite frukost, han fick lite pastej också som morgonmuta. De vet ju när det är något på gång, och han är expert på att gå längst in under sängen när det ska ske.

Som tur är så tänker han inte logiskt, utan kommer rultandes när han hör sitt god-mat-fat (som har en särskild klang och endast används till katt-gott), och kan enkelt hämtas och bli inburad. Lilla gubben, hoppas att allt går bra i dag. Det är så tomt hemma när en av dem saknas!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/feber-och-mutor/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 21, 2011 kl. 10:33
  • Svara

  Du det är mer än Ynk-tillstånd vi lyckas synka! 🙂

   • december 21, 2011 kl. 10:38
   • Svara

   Hahaha, jaså?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.