Går i ide

Men herrejävlar vilken jobbig dag! Det saknades sisådär 5-6 personer jämfört med andra måndagar på jobbet i dag, och efter två timmars konstant skrivande gav axeln upp helt och hållet, nu har jag nackspärr också. Kul. Eftersom det då bara var fem timmar kvar att jobba var det bara att skippa pennan, som tur var fick jag godkännande att lägga in uppgifter från telefonsamtal direkt i systemet utan att fylla i en blankett för hand också. Alltid något.

Mina kollegor har varit älskvärt elaka och mobbat mig hela dagen, tjatat på mig att göra ditten och datten, att skynda på och att tala om allt som ligger i kö när jag blir färdig med vad det nu är jag gör. Jag har inte kunnat ge igen, mer än att hota med att gå därifrån, vilket i och för sig funkar ganska bra!

Nu ska jag käka några värktabletter och lägga mig och vila, jag är helt slut, och faktiskt en hel dag närmare döden än i går. Ska bara plocka upp den lilla asken med smycken och sånt, som jag hörde att katten (som ser väldigt oskyldig ut) just petade ner och lekte med… Mat och tvätt får vänta till en annan dag. Jag går i ide en stund.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/gar-i-ide/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 19, 2011 kl. 18:04
  • Svara

  Lilla stumpan da’! Det är såna här gånger man önskar man bodde granna och kunde kvista över med en tallrik varm mat plus en portion sympati.Tvätten hade du dock fått fixa själv en annan dag. 🙂 Kram och Ynk!

   • december 19, 2011 kl. 18:18
   • Svara

   Åh vad gullig du är! Hjälp är på väg, så det är inte så synd om mig snart! Kram!

  • Tofflandecember 19, 2011 kl. 18:13
  • Svara

  Tuff dag! Hoppas du kan vila och att det onda släpper!

   • december 19, 2011 kl. 18:19
   • Svara

   Soffan är rätt skön faktiskt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.