Godisparadis

Råkade komma hem med inte bara allt som behövdes här hemma, utan även en hel del som var helt onödigt – men kul och gott! En chokladtomte är tradition, har alltid fått en varje år när jag var mindre. Nu är jag inte så himla liten längre, och jag har inget att skylla på annat än att det är gott. Och nej, jag äter inte så väldigt mycket godis, och vore jag ensam om allt det här skulle det räcka en halv evighet. Och ja, jag tränar nästan varje dag och får aldrig dåligt samvete, sådetså.

Godisparadis

Nu ska jag försöka dekorera ett pepparkakshus med trasig axel, och försöka hålla nonstopen under uppsikt så de inte försvinner innan jag är klar. Taket var redan trasigt när jag öppnade förpackningen, så skyll inte på mig om det ser konstigt ut. Det var Mor Annas fel. Kan också upplysa om att Dumle med pepparkakssmak inte var lika gott som vanliga Dumle. Men inte äckligt!

Usch, i morgon väntar jobb. Jag har skitont nu, det var ingen bra idé att städa så mycket som jag faktiskt gjorde. Men det behövdes verkligen, och jag gillar att gå och plocka och hitta gamla saker är kul! Hoppas det blir bättre snart, för jag är snart uppe i heltid på jobbet. Har ökat en timme i veckan sen jag började med taxiresorna, nu blir det 9-16. Huuuu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/godisparadis/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 18, 2011 kl. 22:17
  • Svara

  Jag fattar inte vad det är med non-stop! Av nån anledning hamnar betydligt fler i käften än på p-hustaket!

  Aj aj med axeln!!

   • december 18, 2011 kl. 22:34
   • Svara

   Helskumt! Dessutom åkte påsen i golvet innan den öppnades, så det var flera nonstop som var lite halvtrasiga. Dessa går såklart inte att använda och måste ätas upp.

  • Tantiluradecember 19, 2011 kl. 09:48
  • Svara

  Kanske jag måste ta och tillverka ett Hus jag med…..fast jag gillar faktiskt inte Non Stop sådär vidare värst mycket….gör jag ett ska jag låta fantasin flöda…. 🙂

   • december 19, 2011 kl. 11:09
   • Svara

   Jag är nybörjare, och det kommer att synas! Gillar inte heller nonstop, men de kommer säkert att gå åt i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.