Gonatt!

Hemma från festen, det blev ganska tidigt! Det var fullt av bra sällskap, snygga killar och gott dricka. Katten Dennis verkade inte gilla oss, men jag har i alla fall haft trevligt. Matchade för en gångs skull tunnelbanan, och var hemma på 10 minuter. Lyx.

Nu: Sova. Tungt och länge. För övrigt undrar jag varför en del människor inte hälsar. Det var ett sällskap på festen som inte varken hälsade på eller pratade med några andra, på hela tiden. Weird.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/gonatt/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja-a du, det är bara att konstatera ännu en gång att det finns mycket konstigt folk! Vilken tur att det som motvikt finns människor som vi – trevliga, smarta, snygga, socialt kompetenta…. = bäst!! 😉

   • on december 4, 2011 at 10:31
   • Svara

   Haha, precis! Dessutom är vi intelligenta och har snygga skor. 🙂

   1. Nån gång, när jag har en hyfsad kamera till mitt förfogande, ska jag föreviga min skosamling. Om jag sen lägger upp en bild om dagen, räcker de säkert ett år, eller i alla fall snudd på.

     • on december 4, 2011 at 19:09
     • Svara

     Wow! *tappar hakan av avund* Det vore roligt att se, om än inte alla, några smakprov!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: