Halvtid

Skänker en tanke åt alla som är ofrivilligt ensamma nu i jul. Det blir säkert mycket mer påtagligt att man är ensam, med allt tjat om familjen och nära och kära från alla håll. Men det är trots allt en dag precis som alla andra, och jag kan bara önska att folk visade varandra hänsyn och omtanke i lika stor utsträckning som i dag.

Vi har precis avslutat en delikat jullunch, och haft liten klapputdelning. Jag har fått strumpor! Precis vad jag önskade mig, och behöver! Jag har nämligen någon sorts inneboende strumptomte som snor mina, och lämnar omaka par efter sig. Fick faktiskt en hel del fina saker jag önskat mig, bild kommer i morgon.

Jag är en av de som inte är så förtjust i Kalle Anka längre, och julvärden Kalle Moreaus är inte heller någon favorit, så jag knåpar ihop det här medan de andra tittar lite halvhjärtat. Systerdottern skulle vidare till sin pappa, så medelåldern här just nu är ungefär 55 år (lite beroende på hur gammal jag känner mig just i dag). Snart dags att promenera vidare till nästa föräldrahem för det stora julbordet, håll tummar och tår för att jag ska lyckas äta av allt jag vill!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/halvtid/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.