Heltid blir feltid

Fy fasen vilken dålig dag det var i går. Det är inte mycket bättre nu heller, men nu måste jag jobba. Undrar hur många det är som inte har kommit hem på grund av trafikkaoset efter stormen? Det är säkert många som är fortsatt lediga i mellandagarna (sån tur har inte jag), det verkar ganska lugnt i trafiken.

Det är tänkt att jag ska jobba heltid från och med nu, och just i dag känns det helt jävla galet. Hoppas att det är lugnt, för jag har ingen energi alls. Jag orkar inte vara trevlig.

Jag läste förresten att det går att hitta kantareller i skogarna i Blekinge nuförtiden. Det vore ju en trevlig grej att ha på julbordet! Jag saknade verkligen grönsaker på julborden i år, och blev lycklig över gurkstavarna och rädisorna på korvfatet!

Smörgåsgurka till pastejen och inlagda rödbetor räknas inte riktigt, de är både söta och ganska ofräscha i sammanhanget. Och grönkål i äggstanning var ingen hit, tyvärr. Jag tror att jag ska göra en god sallad och ta med nästa år, påminn mig gärna då!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/heltid-blir-feltid/

2 kommentarer

  • Tatianadecember 27, 2011 kl. 17:40
  • Svara

  Min mamma tog upp potatis från sin kolonilott i dag 🙂

   • december 27, 2011 kl. 18:37
   • Svara

   Hahaha! Mmm, färskpotatis på julbordet, borde gå att få många tusen per kilo! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.