Hemma!

Alltså, hade jag hunnit hade jag sagt: ”Sitter i taxin på väg hem efter jobbet”, men det tog bara en kvart så jag hann inte med att skriva något där! Det var varmt och skönt, bra service och så är det ganska skönt att titta på alla som fryser och trängs vid bussen… Helt otroligt skönt, har gått och varit lycklig hela förmiddagen!

Det betyder att jag kan gå upp åtminstone en timme senare varje morgon, för nu behöver jag inte ha extra tid på mig för alla gånger jag måste kliva av och vila en stund. Och allt bekymmer med sittplats och alla idioter som inte ser sig för är bortblåst!

Det var ganska mycket på jobbet, och lite besvärligt är det att ha ryggskott och jobba… Men man vänjer sig faktiskt. Man gör det. Man måste röra på sig så mycket det bara går, stoppa truten full med alla värktabletter man kommer över för att kunna röra sig, och undvika att sitta eller ligga. Att vila ryggen innebär inte att sitta, vilket många tror. Det ger ingen avlastning. Ut och gå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/hemma-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.