Innelördag

Oj, vad skönt det var att komma hem. R slocknade i soffan, medan jag fastnade här vid datorn och en kopp kaffe. Varken han eller jag är särskilt sugna på mat, men å andra sidan var popcornförpackningen nästan lika stor som en hink. Urkfyblä (men det var gott då). Lite god ädelost med kex och granatäpple sköljdes ner med ett glas vin, i alla fall!

Facebook har uppdaterats igen, så att man får en bättre överblick över aktiviteter och kommentarer från förr. Bra, tycker jag, och roligt att bli påmind om saker som jag hade glömt bort. ”Kastar lövbiff på väggen för att skapa en ny, unik världskarta.” Jag är lite småsnurrig redan förresten. Tog ett par extra värktabletter inför kriget på stan och biosittningen, och avslappningen som följer kommer så pass mycket senare att det nästan är löjligt.

Det kommer bli en sån där natt där jag dvalar i ett drömland stället för sover, och förmodligen kommer jag vara ganska trött i morgon. Men det kommer det vara värt, för jag har haft en toppendag! Apropå sova, vi provlåg några olika madrasser på en möbelaffär i stan. Måste skaffa nya, de jag har är inte ett dugg sköna längre. Tror jag behöver något hårdare, men ska fråga den allsmäktiga sjukgymnasten om vad han tror först. För hur fan ska man själv veta, när man är trasig och bara provligger något tio minuter?! Snacka om att köpa grisen i säcken…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/innelordag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.