Inte helt hundra

Jaha, vad kul med en ny dag. Eller inte. Nej, i går kväll hände det inte mycket. Kroppen kändes inte alls hundra, hela eftermiddagen kändes det som att något skulle stoppa upp näsa och bihålor när som helst. När jag låg i soffan och huttrade i går, började jag nysa hejdlöst, sen var det igång. Snoret rann och hela kroppen värkte, gick och la mig med feber. Därför är jag hemma i dag, hade 38.8 i morse och har sovit skitdåligt. Dvalat och drömt om att jag måste avboka taxin och att jag måste sjukanmäla mig. Öhh. Jag kommer säkert insjukna i någon variant av svininfluensan lagom till fredag eftermiddag också.

sjuk katt

Apropå det, var är vinterkräksjukan? Jag hade det för några år sedan, det slog till på natten mellan julafton och juldagen, och jag trodde verkligen att jag skulle dö. Det går så himla fort! Kände mig helt ok tills jag vaknade, kallsvettig, svimmades och kräkandes om vartannat i flera timmar. För mycket information? Synd! Först känns det som om man ska dö, sen vill man dö, sen går det över. I och för sig är varje dag så, fast i mycket mindre skala. Hoppas att din dag blir bättre än min!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/inte-helt-hundra/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ynk! Är också ’snudig’ som bara den! Säkert det hattiga vädrets fel.Krya på dig lilla vän!

   • on december 20, 2011 at 11:47
   • Svara

   Japp, vi skyller på snön. Vi var ju nyss sjuka, det här är inte ok!

 2. Krya på sig!!!

   • on december 20, 2011 at 20:45
   • Svara

   Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: