Jag tar en i rosa, tack

Hmm, lördagen ligger framför mig som en vit duk. Jag skulle vilja hitta på något med älskaren R eller bästa M. Men nej, det går såklart inte, för de ska träffas och träna hela dagen. Ända till klockan fem. Bah. Hoppas att någon av dem är i tillräckligt bra skick i kväll för att leka med mig då.

Går det något bra på bio nuförtiden? Jag har alltid tyckt att det är så himla ovärt med 100 spänn för en biobiljett, särskilt nu när jag ändå inte orkar sitta hela tiden, och jag blir så ofokuserad när det gör mer och mer ont. Men jag har tråkigt! Det är bara två veckor kvar till julafton, hörni. Bara så att ni vet, så önskar jag mig en Audi R8, en rullstol av guld, och en säl. Och strumpor.

Jag provsatt en sån här fin bil på Audis showroom vid Norrmalmstorg, men jag tror de behöver en kopia av senaste deklarationen samt nyckel till lägenheten och min själ, för att man eventuellt ska få provköra. När jag blir rik ska jag köpa mig en. I rosa eller limegrönt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/jag-tar-en-i-rosa-tack/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 10, 2011 kl. 16:46
  • Svara

  Jag önskar mig också en ny bil, en ny dator, en ny mobil (min envisas med att vilja bli uppladdad hela tiden) och ett nytt jobb. Men jag har nog varit jävligt dum, för jag får inte nåt på min önskelista. 🙁

   • december 10, 2011 kl. 16:52
   • Svara

   I så fall har jag också varit dum, för jag får varken bil, rullstol eller säl. Kommer säkert inte ens få choklad. 🙁 Fast jag vet att jag inte är dum, och du verkar inte heller dum. Jävla tomtjävel, det måste vara hans fel.

  • Tantiluradecember 10, 2011 kl. 17:39
  • Svara

  Ni får väl göra som jag – köra den säkra vägen och önska inget(det är inte så ofta jag blir glatt överraskad heller förstås!)! 😉

   • december 10, 2011 kl. 17:46
   • Svara

   Ja, det är nog det enda rätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.