Jävla tjuv!

Jag har märkt ett ny ful grej som en del taxichaffisar som kör försäkringskasseresor använder sig av. Vanligtvis när man åker taxi så kör de igång taxametern (med framkörningsavgiften tillagd från början) när man börjar åka. Men när taxin kommer tidigare än utsatt tid, så sätter en del förare igång taxametern redan när de står och väntar. Jag har aldrig varit sen, inte ens en minut.

I går hade jag bokat en bil till klockan 15.00. Klockan 14.57, enligt både min klocka och klockan i taxin, kliver jag in i bilen. Taxametern står redan på 61 kronor, vilket är 22 spänn mer än framkörningsavgiften. Jävla skurk. Tror de att ingen säger till? Då kör de helt klart fel person. Jag hoppas verkligen att jag inte är den enda som påtalar fel till taxibolagen, det är ju för fan skattepengar föraren fifflar sig till.

Pengar, sedlar. Taxichauffören var en tjuv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/javla-tjuv/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 13, 2011 kl. 19:16
  • Svara

  No comments! Nä, jag skojar – men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva så jag slutar här. 🙂

   • december 13, 2011 kl. 19:18
   • Svara

   Hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.