Julestöket klart

Åh vad skönt, den där julklappen som jag inte har hittat har blivit inhandlad åt mig! Vilket jävla strul det har varit, och ändå köper jag bara åt två personer. Nu behöver jag bara komplettera med en pyttesak, som jag fixar på torsdag i samband med sjukgymnastbesöket. Älskaren R vill fortfarande inte ha något. Hade jag haft mer pengar hade han kanske fått något litet ändå, men nu gör jag väl som han säger!

Har nu även fått ner den lilla julgranen med fiberoptik från vindsförrådet. Vi klädde den tillsammans (ok, det tog en minut, men det var ändå trevligt), och vi båda utbrast: ”Åhh!” Mitt var mer ”Åhh vad snyggt!”, medans Rs snarare betydde ”Urk!” Den ska få bo i fönstret ända tills början av januari, och jag ska i alla fall njuta av den!

Julestöket klart

Jag vet att det är världens suddigaste bild, men min lilla mobilkamera kan inte hantera så mycket kitsch på en och samma bild! Det är hur mysigt som helst att ha den glittrandes bredvid, i soffmörkret på kvällen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/julestoket-klart/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 20, 2011 kl. 20:40
  • Svara

  Söööt! 😀

   • december 20, 2011 kl. 20:44
   • Svara

   Precis lagom stor och blingig! Till och med R råkade säga, när han var på väg att klaga på någons stora, överdekorerade julgran: ”Då är din riktigt bra i jämförelse…”

  • Tantiluradecember 21, 2011 kl. 10:23
  • Svara

  Har två plastiga granar. Båda bor fortfarande på vinden, isärplockade i var sin plastsäck.Tanken är att de ska vara nerburna idag, ihopsatta och ställda på plats – bara att klä på fredag – det är vår vanliga klägranendag, kvällen före julafton alltså! 🙂

   • Tantiluradecember 21, 2011 kl. 10:27
   • Svara

   Å så glömde jag….Hade tidigare också alltid en fiberoptikig sak varje jul – men ingen gran utan en kaktuslampa som skiftade färg i lagom takt också. Hm…kanske ska återuppta den traditionen?
   Gullig gran passar utmärkt till en gullig Du!

    • december 21, 2011 kl. 10:33
    • Svara

    Åh, vad snyggt! Jag hade också en stor kaktuslampa, dock bara med en vanlig liten glödlampa i, jag hade nästan glömt att jag hade den! Hmmm, undrar var tusan den har tagit vägen… Jag gillar kaktusar. 🙂

   • december 21, 2011 kl. 10:34
   • Svara

   Mysigt, bara att sätta fart alltså… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.