Julfest snart

Nu har jag jobbat klart för i dag, och vi ska ha julfest på jobbet med alla kolleger och deras respektive. Kommer bli hur mycket folk som helst, kul! Älskaren R ska såklart med, bara han hinner fram från ingenjöööörsjobbet och in till stan. Men först ska vi ha lite glöggmys uppe på kontoret. Jag har inte köpt nån julklapp till utdelningen, känns ganska onödigt att vara med (med min ekonomi).

Ni vet förresten den där snöstormen vi väntade i natt? Det blev bara regn av det. Solen kom fram framåt förmiddagen och det var runt 6 grader. Varmt, alltså. Och i går kväll lyckades jag äntligen somna på rygg med benen uppdragna! Alltså knäna i luften och fötterna på madrassen, hur skönt som helst för ryggen, men riktigt svårt att lyckas somna på det sättet. Heja medicinen! Hade inte alls lika ont som vanligt när jag vaknade, och det har varit en hyfsat bra dag trots helvetet i går.

Medicin, piller, tabletter, smärtstillande

Det är ömt som fasen att ta på området, men det bultar i alla fall inte. Och jag behöver inte göra om det! Åh, så himla skönt. Men jävlar vad jag ska klaga om det inte hjälper något. Vänta och se. Ska putsa till mig lite nu så jag inte ser ut som en zombie hela kvällen, har förresten hittat en concealer som är riktigt bra. Men dyyyr, snyft.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/julfest-snart/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 10, 2011 kl. 08:15
  • Svara

  Det glädjer att du mår bättre. Hoppas det fortsätter att traska åt det hållet, annars ska jag hjälpa dig att klaga! 🙂

   • december 10, 2011 kl. 09:28
   • Svara

   Tack! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.