Julgurka

Men åh vad sjukt trött jag är. Har så jävla ont också, men nu behöver jag i alla fall inte anstränga mig något mer på tre dagar. Har försökt fixa gammalt pappersjobb, försäkringspapper för katten och saker som behöver fixas de här dagarna jag har varit sjuk, så att allt sånt är klart. Har 50 kronor på en presentbiljett kvar, och försökte hitta något jag vill gå på, men det fanns inget som inte var antingen svindyrt eller svindåligt. Vad sägs om en panflöjtskonsert i mellandagarna med Dana Dragomir? Hahahaha, fyfan! Jag hatar panflöjt.

Ska slå in en julklapp i och för sig, men det är inte särskilt jobbigt. Räknas det till pappersjobb kanske? Älskaren R är ledig nu, till och med tisdag, och jag ska få maten lagad åt mig i dag! Vad underbart, som omväxling! I morgon blir det en liten jullunch hos mina föräldrar med farmor och faster, sedan blir det julbord hos Rs föräldrar. De bor bara fem minuter ifrån varandra, så vi lär ju inte kunna motionera fram någon direkt hunger däremellan.

Sover över där också, för att sedan käka julbord igen hos mina föräldrar på juldagen, och jag och syrran ska byta julklappar. Åker hem igen på kvällen någon gång, och vill förmodligen inte äta något mer på flera dagar sedan. Jag brukar sakna sallad och goda grönsaker på julbordet, och jag känner på mig att det blir likadant i år. Skinka och lax i all ära, men jag gillar nog julgurka också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/julgurka/

2 kommentarer

  • Tofflandecember 23, 2011 kl. 22:31
  • Svara

  Ha en riktigt god jul!!!

  Panflöjt = f*nflöjt 🙁

   • december 23, 2011 kl. 22:47
   • Svara

   Tack detsamma, Tofflan! Må alla panflöjter brinna på Valborgsmässoafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.