Kakor och klipp

Det var väldigt trevligt med kalas hos fina farmor, det bjöds på så många godsaker och kaksorter att jag inte orkade smaka på hälften ens! Barnen tindrade med ögonen åt allt gott, och så även jag. Hemfärden var desto värre, så sjukt mycket folk i rusningstrafiken fastän många är lediga från jobb. På morgnarna den här veckan har det bara tagit 15-20 minuter med taxi till jobbet, fast det brukar ta det dubbla när det är kö.

Passade på att klippa till den där tofsen på huvudet också (håret alltså), det ser så himla knäppt ut när det blir tjockt och fluffigt, ungefär som molnet efter en stor explosion när jag kliver upp på morgonen. Som en svamp, liksom. Det plus en sväng på Apoteket gjorde mig 800:- fattigare, inte ett dugg lyckligare, men möjligtvis ett snäpp snyggare. Även det är osäkert. Inte ens katten kommer att bli glad för pillren och ögondropparna han får, otacksamma luddskalle.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/kakor-och-klipp/

2 kommentarer

  1. Du slipper i alla fall ha frälsningssoldatshattfrisyr – trots att du var hos frissan förra veckan 😈

      • on december 29, 2011 at 07:21
      • Svara

      Alltid nåt…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: