Kattleverans

Har varit iväg på ett litet äventyr! Trotsade febern och snuvan, och följde med älskaren R som skulle skjutsa en kompis till Värmdö för att hämta hem en kattunge! Lilla Yvette är en 12 veckors brittisk korthår, en kompakt luddig liten sak, brun och randig och helt fantastisk. Jag är inte alls avundsjuk.*

Jag vet att jag är töntig men små fluffiga kattungar är nog det absolut bästa jag vet! För några år sedan hade jag själv fem små kattungar hemma, efter en olycka med min gråa herre och en ragdoll-dam vi tog hand om. Visst blir man lite galen när det hänger kattungar från gardinerna, byxorna och soffan, men när alla sedan somnar samtidigt, eller rultar runt och piper är allt förlåtet.

Kattungar, grå katt. Kattleverans

Nu är jag helt slut, det var jobbigt att ta sig ut! Ska gosa lite med mina egna i soffan innan läggdags, för i morgon är det dags för den ena luddskallen att få ögat skrapat på djursjukhuset. R ska skjutsa dit honom innan jobbet, och någon gång under dagen blir han (inte R) sövd och skrapad. Sen kommer han att bli en mycket olycklig katt ett par dagar, med tratt som slår i golvet hela tiden.

* Ironi

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/kattleverans/

2 kommentarer

  • Tofflandecember 20, 2011 kl. 20:38
  • Svara

  Olycka..? Menar du att katterna… Att han och hon… Att de… Snusket breder ut sig! Men söta kattungar kan ju till och med jag inte vara rädd för! 😀

   • december 20, 2011 kl. 20:42
   • Svara

   Ja, fasen att jag glömde varningstexten i rubriken! De hade en mycket trevlig stund tillsammans… Skulle varnat för att det kommer bild på katter också, för din skull 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.