Klyschor och singultus

Jag drabbades av singultus* efter lunchen vid halvett, och det har inte gett med sig än! Inte mycket, men så sjukt irriterande. Särskilt när man behöver ha en hyfsad telefonröst och prata med folk som inte har haft bra hörsel sedan 1974. Nåja. Fortfarande ingen snö här, förresten, och nu är det bara 15 dagar kvar tills det vänder och blir ljusare igen.

Snö, snöflinga. Har drabbats av Singultus.

Pratade med fadern i går, förresten. Han verkar ha lyckats riktigt bra med den nya telefonen och behöver egentligen inte hjälp med något. Bra att jag har ärvt hans hjärna! I morgon är det dags för den sista delen av skleroseringen. Förmodligen också den värsta, men det känns som att det inte spelar någon roll. Snart är det över. Snart får jag äntligen tid att läka! Det blir alltså kort dag på jobbet.

Höftdysfunktionen är förmodligen på plats, precis som vanligt. Det känns så, jag är sned och krokig. Hoppas att det kan fungera! I går när jag klev upp kändes det som om det var läge att lägga mig ner och dö en stund, i morse var jag mer smärtlindrad och lite därmed lite lyckligare. Hör ni vad jävla positiv jag är? Jag känner mig riktigt klyschig, ”snart vänder det, det blir bättre”. Kan någon hålla min käft en liten stund, tack?

* Hicka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/klyschor-och-singultus/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Lovisadecember 7, 2011 kl. 20:17
  • Svara

  Det om att det vänder och blir ljusare om 15 dagar var precis vad jag behövde höra i vintermörkret, herrejösses va trött jag är på att det ska vara så mörkt!

   • december 7, 2011 kl. 20:30
   • Svara

   Vad bra att jag smittar av min klyschiga lycka då! 😀 Jag håller med, döless! Ge mig soooool!

  • Tantiluradecember 7, 2011 kl. 20:51
  • Svara

  Vassego’, här kommer jag och lyser! Hjälpte det? 🙂

   • december 7, 2011 kl. 20:55
   • Svara

   Ja! Tack lilla stjärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.