Laga mig!

Jag har så jäkla ont i axeln! De senaste två dagarna har jag skrivit alldeles för mycket för hand, och varken armbågen eller axeln mår särskilt bra av det. Det är bara 6 veckor sedan jag fick kortisonsprutor senast, och det har redan varit dåligt i två veckor. Och så tog det tre veckor innan full effekt, så i retrospekt var det inget vidare.

Det känns heller inget vidare att spruta in mer och mer, för det hjälper ju knappt längre. Måste överväga andra metoder. Å det snaraste, saker som att skriva, knappa på dator och öppna en dörr är jobbigt. Sätta på sig kläder och jacka ska vi inte ens tala om, fyfan. Allt som är uppåt/utåt/bakåt gör ont, och det är jobbigt att sova. Ligger gärna på sidan, men det funkar ju inte. Ena axeln är hyfsad, men båda armbågarna gör ont. Skitkropp (fast enligt uppgift är den i alla fall snygg)!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/laga-mig/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 14, 2011 kl. 21:01
  • Svara

  Har inte riktigt förstått vad som är grundfelet/-en (eller vad man kan kalla det). Upplys mig gärna om du har lust.

   • december 14, 2011 kl. 21:25
   • Svara

   Jag är lite krokig i ryggen, och det skapar härliga diskbråck. Opererade ett stort i somras, men flera andra diskar är lite halvdåliga. Sen så får jag ofta någon sorts dysfunktion i höften som gör att den tippar lite framåt, så det ligger och nöter och krampar i musklerna i ryggen = ryggskott.

   Axlarna har blivit slitna av att det gör ont att sitta, och jag under lång tid och ofta har hängt på armarna eller lutat kroppstyngden med armbågarna mot bordet. Ligamenten verkar inte gilla det alls!

   Det är i alla fall det fysiska felet, sen beror det ju lite på hur man ser på resten av mig. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.