Less på mat

När jag frågade älskaren R vad han hade ätit till lunch i går, sa han:
-”Cheva pickis och raj-raj”.

Va? Bilar och öl? Tydligen menade han Ćevapčići och ajvar (relish). Bra att han är så tydlig och lämnar sådana bra svar jämt. Jag brukar alltid lyckas hitta på något att laga till middag, men nu har det stått helt still i hjärnan ett par dagar. I går blev det en salig blandning av bulgur, grönsaker och köttbullar. Det blir aldrig direkt äckligt när jag lagar mat, men det är ju inte alltid så gott att man jublar…

Är less på kyckling, är less på korv (fast det har jag varit less på hela livet), trött på pasta och ris smakar ingenting. Gjorde en svampsås av ”svärmors” trattkantareller till kycklingen i dag, såsen blev väldigt god och resten bara tråkigt. Blä.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/less-pa-mat/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • december 13, 2011 kl. 18:02
  • Svara

  Det såg inte ut att vara något för mig, tack ändå. 🙂

  • Tatianadecember 13, 2011 kl. 18:55
  • Svara

  Jag kan aldrig uttala ceva..så jag kallar dem cevastapol 🙂

   • december 13, 2011 kl. 19:01
   • Svara

   Hahaha, bra idé!

  • Tantiluradecember 13, 2011 kl. 19:07
  • Svara

  Vi kanske skulle ha en tipshörna för snabb, enkel, god,vacker, billig men ändå exklusiv mat – en så’n där att ta till när inspirationen tryter. Vad tror du om det? Mvh en i samma situation! 🙂

   • december 13, 2011 kl. 19:13
   • Svara

   Jo, inspiration kan man ju leta fram ibland på olika matsidor, men så blir man så nedslagen när man inser att man inte har något hemma att tillverka det av! 🙂 Vissa dagar skulle ett piller sitta fint.

    • Tantiluradecember 14, 2011 kl. 07:34
    • Svara

    Eller yoghurt & ’mössli’!

     • december 14, 2011 kl. 07:38
     • Svara

     Ja, det skulle i alla fall jag klara mig på. Eller ägg.

  • Tofflandecember 13, 2011 kl. 21:50
  • Svara

  Samma här, less på mat. Mat är bara nåt jag stoppar i mig för att inte tuppa av. Tråkigt…

   • december 13, 2011 kl. 21:57
   • Svara

   Ja, mat ska vara gott och kul! 🙁

    • Tantiluradecember 14, 2011 kl. 07:37
    • Svara

    När jag kommer till det stadiet, då ’glömmer’ jag bort att äta – och det är inte bra alls heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.