Lite bekymrad

Jag är lite orolig för min katt. I somras blev hans ena öga dåligt, och han var tvungen att opereras. Det berodde på en katt-herpesinfektion som han förmodligen haft sen han föddes. Nu har det andra ögat också varit kladdigt och geggigt till och från, så jag försöker hålla rent och ge ögondroppar. Och hoppas att han inte behöver en operation till…

Lite bekymrad

Så här såg han ut dagarna efter operationen. Ingen höjdare när struten gör att det blir tvärstopp när man går, och att den skrapar i golvet hela tiden.

Lite bekymrad

Så här mysigt hade vi det i går morse, och så brukar det alltid vara när jag ligger kvar i sängen en stund efter jag har vaknat. Usch, hoppas det inte är något allvarligt. Ingen missfärgning i alla fall, och allmäntillståndet är bra. Ska försöka få tag på veterinären och höra om det är någon idé att göra något mer.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/lite-bekymrad/

2 kommentarer

  • FCdecember 1, 2011 kl. 10:19
  • Svara

  Stackars liten… Men kanske kan det vara lite nog att det hjälper med den där antibiotikagelen vad den nu heter? Den hjälper ju inte mot herpesen men om det blivit en sekundärinfektion som gör det kladdigt hjälper den ju mot det tänker jag

  (ägare till en liten herre med trasig tårkanal efter klamydiainfektion,måste de envisas med att få könssjukdomar i ögonen dessa små – det _låter_ ju helt vansinnigt när man pratar om det)

   • december 1, 2011 kl. 10:25
   • Svara

   Ja, förhoppningsvis är det just bara kladdigt och inte något värre, ska åka till veterinären i kväll så han får kika också.

   Haha, mjo, katter gnuggar ju dessutom gärna ansiktet mot varandra, i stället för vi människor som… Eh, ja… 😉 Som tur är så är det inte livshotande sjukdomar, men ack så besvärliga när det gäller små kattögon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.