Luddskalle och filmerbjudande

Hittade en av kattens tabletter fastklibbad på golvet, vilket betyder att den vi trodde att han svalde förut tydligen inte gick ner. Att det ska vara så svårt! Det går bättre och bättre för varje gång, men de måste smaka fruktansvärt. Bara en dag kvar med dem i alla fall, ögondropparna är aldrig något stort problem. Det börjar se ganska bra ut, men han blundar fortfarande mycket.

Han har ett speciellt fat, som har en särskild klang, som jag alltid serverar godsaker på. Därför kommer han alltid kutandes i hundra blås så fort jag tar fram det där fatet. Även när han nyss har flytt långt under sängen för han vet att vi ska ge medicin, så kan han inte låta bli impulsen att komma när han hör det (idiot)! Självklart får han något gott varje gång också. Min dumma, fina luddskalle!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/luddskallen-blir-lurad/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 11, 2011 kl. 14:29
  • Svara

  Min sista pisse-missa (av barnen döpt till Kitty-Katt) det var nog den snällaste och mest tålmodiga man kan önska sig. Piller – inga problem, sa åt katten att sitta och så öppnade jag munnen, petade in pillret och så svalde hon.Lika tålmodig var hon när det tex gällde renhållning. Ner med katten i badkaret, ett symboliskt tag om svansen och sen var det bara att dusch och tvåla in. Världens snällast katt – och vacker, precis som din! 🙂

   • december 11, 2011 kl. 15:09
   • Svara

   Åh, vilken katt! Jag förstår inte folk som bara tycker att katter är lömska och elaka, jag har aldrig träffat någon sådan katt alls! Men det beror väl lite på hur man själv närmar sig katten och vad man har för inställning. Kitty-Katt, så gulligt!

  • Tantiluradecember 11, 2011 kl. 20:46
  • Svara

  Ska se om jag kan fixa min skrivare så kan jag scanna in en bild på älsklingskissen. 🙂

   • december 11, 2011 kl. 20:57
   • Svara

   Åh, det vore roligt att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.