Madrassen

Det blir en lyxig madrass från Ikea, som är ställbar och justeras enkelt med en liten fjärrkontroll. Att kunna få upp benen lite gör sån himla stor skillnad, och det i kombination med en lite uppvinklad ställning gör nog att jag kommer att kunna ligga på rygg utan att vakna av smärta! Jag hoppas verkligen det.

Fjärrkontroll till madrassen

Det kommer tyvärr innebära att min sida av sängen blir nästan två decimeter högre än älskaren Rs, men det är ju alltid trevligt att se ner på folk. Så att säga. Det kanske går att bygga på något sätt så att det inte blir så stor skillnad, för det är ju himla mysigt att sova på hans bröst! Hur som helst, det är en beställningsvara. Dyrt, ja. Men min nuvarande madrass är ändå utnött, och jag måste verkligen ha en ny, jag måste få sova!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/madrassen/

2 kommentarer

1 ping

  • Tantiluradecember 28, 2011 kl. 18:26
  • Svara

  Lyxigt värre och mmmm så skönt! Skulle säkert vara bra för min kropp också – men hur det skulle funka med alla jyckar som alltid ska sova hos ’mamma’ ’vettifåglarna’!

   • december 28, 2011 kl. 19:14
   • Svara

   Ja, jag längtar! Som tur är brukar det bara vara en katt i taget i sängen, och de väger inte mer än 4-5 kilo stycket!

  • Sängkärlekmars 15, 2017 kl. 13:32

  […] värktabletter och dessutom något som ska hjälpa mig sova, och kände hur mycket jag gillar min säng! Den är verkligen fantastisk. När jag låg i den platta och lite mjuka hotellsängen gjorde det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.