Matad på jobbet

Fick byta taxi mitt på Nynäsvägen i rusningstrafik i går, i höjd med Globen, för den gick sönder. Det är alltid något som strular med resorna, men skit samma. Det är skönt ändå. När jag kom hem såg jag ett paket ligga och skräpa, och efter ett sms till älskaren R fick jag till svar: ”Mögel…”, vilket förmodligen innebär att det inte var tänkt att jag skulle se det. Haha! Jag vet ändå inte vad som är i det, så det är väl inte hela världen!

Det är sjukt hur mycket goda saker man får att äta på jobbet. I går fick jag en helt fantastiskt smörgås som blivit över från något möte i går. Sedan dök det upp både chokladask och en gigantisk godiskorg. Och så fanns det chips och lite annat smått och gott kvar från julfesten. Det är sällsynt att det inte finns något att smaska på, tack vare välvilliga privatpersoner som tycker att vi gör ett bra jobb! Lunchen blev billig. En banan, 4 kronor.

Banan. Jag är dålig på att skala bananer! Bananer innehåller kalium, vilket är bra mot kramp.

Irriterar mig faktiskt inte nämnvärt på något just nu, utom att det gör ont. Men å andra sidan, klockan är bara drygt åtta. Eller jo, lite irriterad kanske, var så himla sugen på ägg och bacon i morse, men prioriterade att ligga i sängen tio minuter till. Så här i efterhand var det dumt, även om det kändes helt rätt just då. Yoghurt är inte alls lika charmigt, blä.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/matad-pa-jobbet/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 16, 2011 kl. 09:14
  • Svara

  Fixar inte att äta frukost, har aldrig gjort det, och lunchen kan jag också hoppa över om jag har mycket att göra. Kan nog förresten glömma att man ska äta – en hel dag sådär – om det är en stökig och i övrigt välfylld dag! Inte så bra, men nu är jag så pass till ålder kommen att det inte är nå’n ide att försöka lära om! 🙂

   • december 16, 2011 kl. 11:11
   • Svara

   Och sen äta lite choklad och bli alldeles hög på ruset! Njae, får jag inte mat blir jag otrevlig(-are?)!

    • Tantiluradecember 16, 2011 kl. 20:06
    • Svara

    Fasiken va du ska komma ihåg da’! 🙂

     • december 16, 2011 kl. 20:11
     • Svara

     Joru! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.