Misääär

Det blev ingen simning. Däremot har vi sett ut varsin madrass på Ikea, bland tusen andra. Det var skitjobbigt, i dag är verkligen ingen bra dag. Jag blev så less på Rs klagade angående simhallen sen (nej, de är inte särskilt fräscha men de funkar), att jag åkte hem utan att ha simmat. Har så ont, och är så trött, och då finns det verkligen ingen energi till att lyssna på andras irritation.

Sen dess har jag inte gjort så himla mycket mer. Skitdag. Inget på TV, ingen som kommer och hälsar på. Det enda positiva var en god kopp capuccino och de gröna marmeladkulorna som följde med mig hem från föräldrarna. Jag vill så mycket, men orkar så lite. Och att det är fler än jag som tycker att det är jobbigt, gör inte saken enklare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/misaaar/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Fnuttendecember 26, 2011 kl. 19:03
  • Svara

  Knepigt att ni har så bra säkerhetsdörr att det är svårt att spontanöverraska/-besöka er för att göra er lite gladare.

   • december 26, 2011 kl. 19:31
   • Svara

   Haha, ja! Den är bra till mycket…

  • Tofflandecember 26, 2011 kl. 20:13
  • Svara

  F*n att jag inte bor i Stan, jag hade gärna simmat med dig! (Om du inte hade skämts ihjäl i sällskap av en flodhäst/valross…)

   • december 26, 2011 kl. 20:22
   • Svara

   Haha, det är dumt att skämmas! Så himla skönt att guppa omkring och bli lite andfådd. Men tofflor flyter väl?!

    • Tofflandecember 27, 2011 kl. 00:02
    • Svara

    Jaa,feta tofflor flyter på fläsket, det har jag vetat sen jag var barn!

     • december 27, 2011 kl. 01:05
     • Svara

     Haha! Inte med ryggen uppåt bara, hoppas jag! Både plankor och meloner flyter förresten också!

  • Tantiluradecember 26, 2011 kl. 20:47
  • Svara

  Skäms lite gör jag. Jag får nämligen ett tjänstebadkort varje år – och använder det aldrig.Tycker nämligen att klorerat vatten är (äckligt och) ohälsosamt. Kanske alldeles för bortskämd med salta bad varje sommar hela min uppväxt. 🙂

   • december 26, 2011 kl. 20:53
   • Svara

   Åh, avis! Jag simmar alltför sällan för att det är så dyrt, men nu när jag har fått det på recept är det ganska överkomligt. Tycker också att det är lite äckligt, men det är svårt att simma i något utevatten här! Även på landet, man kan gå 50 meter rätt ut i spat och har man tur går det till midjan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.