Mörker och irritation

Skitväder! I går höll jag på att blåsa bort när jag stod och inväntade taxin (det var min enda utomhustid i går), sen blev det ännu värre och regnigt framåt kvällen, och nu är det bara dåligt. När var det fint senast? Säkert någon dag när jag överhuvudtaget inte orkade med att göra något. Om jag inte missminner mig så var det fint för två och en halv vecka sedan, på lördagen. Då var vi på landet och solen sken. Saknar. Så här ser det ut när man tittar ut nu. Jämt.

En vecka till vintersolståndet, sen ska vi dansa genom långa, ljusa nätter. Eller ja, några kanske ska, inte nödvändigtvis jag. Märks det att jag har varit irriterad den här veckan? Allt är jobbigt, dåligt, fel eller gör ont.

Förutom att älskaren R stolt proklamerade att han minsann har köpt julklappar (plural!) till mig, jag är nyfiken som ett litet barn! Förra året kom han hem med fler och bättre julklappar än jag fått sammanlagt på flera år (6 stycken, tror jag att det var). Inte för att han behöver, eller för att jag behöver något heller, för den delen. Bara för att han vill muntra upp mig, och det är han bra på.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/morker-och-irritation/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 14, 2011 kl. 21:09
  • Svara

  Lilla stumpan – va ska vi göra med dig och ditt ontiga. Tycker verkligen synd om dig att det påverkar så mycket i ditt liv. Förresten – kan man få hyra din karl nästa jul? 😀

   • december 14, 2011 kl. 21:27
   • Svara

   Så länge det finns fler alternativ att prova så är det bara att kämpa på!

   Karln log och svarade: ”Hmm, grump, hrmmpff, hm!” Jag anar att det betyder att han känner sig lite smickrad!

  • catdogsdecember 14, 2011 kl. 22:32
  • Svara

  Tänk! Jag har precis samma utsikt som du!
  Men, det det går fort sen, när det vänder
  efter den 21:a
  Det får vi trösta oss med!

   • december 15, 2011 kl. 07:50
   • Svara

   Haha, vad konstigt! 🙂 Ja, ljus och värme är efterlängtat här. Nu är jag så ovan vid vintrar utan snö, att det känns extra mörkt!

  • monicaschdecember 14, 2011 kl. 23:19
  • Svara

  Och så här vitt var det förra veckan i Luleå.

   • december 15, 2011 kl. 07:51
   • Svara

   Haha! Skönt som omväxling – och mycket vackrare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.