Nära fredagsmys-upplevelse

God morgon! Sitter med ägg, bacon och kaffe-frukost och njuter. Efter mycket om och men har jag lyckats avvärja älskaren Rs försök att få mig att följa med till någon motorcykel-återförsäljare – jag vill inte! Inte när jag har längtat så mycket efter helgen och den är så kort. Har bokat biljetter till den nya filmen om Sherlock Holmes, redan 14.45!

Eftersom det är nyttigt med frukt stekte jag lite äpplen i smör, socker och kanel som vi åt med vaniljsås framför Wallace & Gromit på TV i går kväll. Töntigt? Ja. Det var nog det närmaste ”fredagsmys” jag kommit på bra länge, fast det varade bara i en halvtimme. Jag var så himla trött att jag inte var särskilt fokuserad på något alls, och jag orkade inte något annat.

TV. Fredagsmys

Så nu bär det strax iväg in till stan, ska bara försöka gömma tröttheten som syns… Hmm, det var ju det här med pepparkakshus också. R föreslog en färdig byggsats som vi dekorerar, och limmar ihop med superlim. Tror inte han är så erfaren heller, och om jag känner honom rätt så kommer han käka upp allt jag hade tänkt dekorera med (nonstop till exempel) innan vi ens har packat upp huset.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/nara-fredagsmys-upplevelse/

2 kommentarer

 1. ang. Pepparkakehusbygget – Asch, spelar väl ingen roll om allt äts upp innan. Ni har ju ändå gjort det tillsammans då!
  ang. Fredagsmys – En halvtimme av mys är en halvtimme mer än inget alls!

   • on december 17, 2011 at 11:51
   • Svara

   Så sant! Halvelva slocknade jag som en död sill, och även det gjordes tillsammans! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: