Ny rutin

Sitter i taxin på väg till jobbet! Så himla skönt att äntligen kunna säga det, jag kan verkligen vänja mig vid en ny rutin som den här. I går kväll när älskaren R kvicknade till drack vi glögg och garvade åt idioter på TV, och vi hade väldigt mysigt!

Jag är så himla trött fortfarande, men å andra sidan är jag det nästan jämt. Vips är det fredag, hela veckan har gått skitfort, fast jag bara har varit hemma sjuk. I morgon ska jag hänga med bästa M, vi ska kolla lite på julklappar och fika. Det känns som det var himla länge sedan vi sågs, och det var det! Två veckor!

Julklapp. En ny rutin

Sen blir det inflyttningsfest och grejer, men en sak i taget. Överleva dagen på jobbet först! Vi kör en kampanj i Metro till och med den sista december, Plåstra om en sjuk värld, och jag vet ännu inte riktigt hur mycket extrajobb det innebär. Mycket bra grej i alla fall, jag rekommenderar att ni köper såna plåster i stället för julklappar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/ny-rutin/

2 kommentarer

  • Miadecember 2, 2011 kl. 08:47
  • Svara

  Kommer bli en bra helg! : ) Känner som du, att vi går på snabbspolning..

   • december 2, 2011 kl. 11:06
   • Svara

   Haha, ja visst är det lite så! Man kollar tillbaka och fattar inte riktigt vad som hände… Hoppas du får en toppenhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.