Överraskning hemma!

Hemkommen från stan, på väg till fest. Hade en riktigt bra dag med bästa M och har fixat hälften av min julklappsshopping (fast jag köper bara åt två personer), klappen till systerdottern är färdig. Skaffade ett nytt case till min telefon och trängdes på Systembolaget med illaluktande folk. Det ligger liksom en odör av kiss och gammal fylla där när man kommer in. Fräscht.

M gick och bar mina saker, och följde glatt och snällt med överallt. Bästa sällskapet, och i min takt också. Vi käkade på något sushihak, fast vi beställde Yakiniku. Den var riktigt god, men han hade problem med sitt ris. Det hade liksom smält ihop till en stor, vidrig klump. Men eftersom vi är typiskt osvenska (inte bara svär för oss själva och går därifrån utan att komma tillbaka) så fick han nytt ris.

Snabb sväng hemma och göra mig lite vacker (?), och vad möts jag av? Jo, älskaren R har dammsugit, torkat golvet och skrubbat både väggar och golv i badrummet! Trodde han skulle meka bil, så det var en glad överraskning! Nu: Inflyttningsfest, wish me luck!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/overraskning-hemma/

2 kommentarer

  1. Hoppas att ni får en trevlig fest…

      • on december 3, 2011 at 19:38
      • Svara

      Tackar! So far, so good…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: