På bättringsvägen

Har hämtat lillkatten från veterinären, efter de har skrapat rent såret på hans öga. Stackarn är helt groggy, och verkar mest intresserad av att ligga och vila i ett mörkt rum… Han slapp i alla fall dumstruten runt huvudet den här gången, skönt. Det ser så tragikomiskt ut med katt i tratt! Det gick i alla fall ganska bra, men vi ska tillbaka om ett par veckor för att se att det verkligen läker den här gången. Hoppas att han är på bättringsvägen snabbt.

Ska försöka återvända till jobbet i morgon, känner mig mycket piggare nu. Det är så himla tråkigt att vara sjuk! Måste ändå till sjukgymnasten i morgon bitti, så ut ska jag i alla fall. Vi ska inte träna, snarare kolla så att jag är rak (vilket inte verkar troligt, för älskaren R utbrast i morse: ”OJ, vad sned din rygg är!”), försöka göra något åt axeln, och prata om skleroseringen. Sen måste jag hämta mer smärtstillande på Apoteket så jag klarar helgen.

Flera olika förpackningar med smärtstillande medicin. På bättringsvägen.

Två jobbdagar kvar till julafton, och jag ska jobba alla vardagar i mellandagarna också. Bra, då slipper jag trängas med alla på stan i alla fall. Undrar om jag behöver införskaffa något som brukar vara på rea? Tror inte det. Hmmm.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/pa-battringsvagen/

2 kommentarer

  • Tofflandecember 22, 2011 kl. 16:38
  • Svara

  Mellandagsshopping… äh, ALL shopping är bara jobbig, tycker jag…

   • december 22, 2011 kl. 17:20
   • Svara

   Ja, i alla fall om det är såna där människor ute samtidigt. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.