Packåsnan R

Nu rullar vi hemåt efter allt firande. Min mage är skitstor och jag mår nästan lite illa, trots att jag inte åt så fruktansvärt mycket. Vi har med oss mycket mer saker hem än vad vi kom med, så älskaren R har fått vara den lilla packåsnan i familjen. Har fått en elektrisk värmedyna som är underbar att ha i sängen på lantstället, och en elektrisk värmefilt – superskön att gosa in sig i! Värme är bra när det gör ont, att frysa är faktiskt riktigt dåligt.

Elfilt med fjärrkontroll, brun filt. Packåsnan R bär hem saker från lantstället!

Det känns som om vi har varit borta i flera dagar, så det ska bli skönt att komma hem. Ingen middag behövs i alla fall, möjligen en bit gurka. Älskaren (packåsnan) R fortsatte att gå igenom sina gamla prylar från ungdomsåren som står hemma hos hans föräldrar, och vi har med oss en kartong böcker och flera kassar med lite annat skräp smått och gott. En ask pingisbollar till katterna var väl det enda användbara. Och några tomtebloss. Ska försöka inkorporera böckerna i bokhyllan och resten väl undangömt någonstans.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/packasnan-r/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.