Pepparkakshus

En av mina bloggvänner skrev om att hon gjort ett pepparkakshus häromdagen, och jag blev lite sugen på att prova faktiskt! Älskaren R vill säkert vara med, som den ingenjör han är. Och nu kom jag på att bästa M bygger spännande konstruktioner varje år (typ Globen och London Eye), så han är säkerligen på en helt annan nivå än jag. Hmm. Ska fundera vidare på det! Jag kan garantera att det inte blir så fint i alla fall.

Sist jag gjorde ett (för ganska många år sedan) så brände jag mig självklart på sockret, och det blev hur fult som helst. Snett, och höll knappt ihop. Efter en dag började katterna slicka på taket, där jag hade satt fast nonstop. Så, ja, jag skulle kanske behöva öva. Kanske ska satsa på att bygga ett miljonprojekt-hus, eller en pyramid…

Pyramid. Kanske ska bygga ett pepparkakshus som en pyramid?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/pepparkakshus/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Eller varför inte en Tipi? 🙂

   • on december 15, 2011 at 22:03
   • Svara

   Hmm, kanske det! Eller ”under bar himmel”… 😀

   1. Den kör vi!!! (usch, nu skrek jag så där igen :D)

     • on december 15, 2011 at 22:12
     • Svara

     Haha, här inne får man skrika!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: