Prata i sömnen

Det åskade förut! Hela himlen lystes upp av blixtar, och mullret var enormt! Mysigt, men ovanligt med juleåska! Jag gillar åska. Och oväder. Snöstorm, spöregn eller drivis – så länge jag inte är ute i det för att jag måste. Jag gillar sol och värme också, allt som är mycket åt något håll är härligt! Det vanliga småmulna, halvfina eller duggregnande gillar jag inte alls särskilt bra.

Apropå det här med sömn, syrran berättade om en kollega till henne som pratar mycket i sömnen. Han hade använt någon app till sin smarta telefon och spelat in sig själv och vad han sagt: ”Nu passar du dig, bompa bompa, jävla myskoxe.” Hahahaha! Undrar vad bompa bompa betyder… Älskaren R kan utbrista en del roliga saker precis när han håller på att somna, själv har jag ingen aning om vad jag pysslar med när jag sover.

Myskoxe. Prata i sömnen.

Jag skulle ju sätta upp min lilla plastgran med fiberoptik i barren häromdagen, men det visade sig att R hade trott att jag var färdig med pyntandet redan! Så kartongen återvände till vindsförrådet, och jag överväger faktiskt att inte ens ta ner den. Å andra sidan står utemöblerna kvar på balkongen, och de måste upp… ”R, vad snygg du är! Kan du bära?!”


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/prata-i-somnen/

2 kommentarer

 1. Du, dom är rätt håriga dom där myskiga oxarna!
  Hade en väninna en gång i tiden, som älskade håriga karlar- ju mer kroppsbehåring, desto bättre! – ….för att liksom prata om ingenting….Hej då! 😀

   • on december 17, 2011 at 12:00
   • Svara

   HAHAHA! Tack för dagens skrattattack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: