Proppmätt!

Jag är så sjukt proppmätt så jag kan knappt beskriva det. I stället för traditionellt julbord så var det Bollywood-tema på julfesten, med indisk buffé. Aj löv it. Det var ont om sittplatser, och jobbigt att stå så mycket, så vi gick tidigt. Älskaren R kom förresten inte ifrån jobbet förrän efter åtta, så han var inte med länge alls. Kolla vad som fanns på efterrättsbordet!

Granatäppelkärnor. Proppmätt efter julfest!

Granatäpplen! Skalade och färdiga! Noooom. Proppmätt var verkligen ordet. Apropå ingenting så blir det förmodligen tidigt upp i morgon, ska sälja ett badkar som står i förrådet. När jag flyttade in här så stod det i badrummet, nyinköpt och aldrig använt. Nypris: ca 12000:-. Det är ett sånt där snyggt svart på tassar, men kort (bara 140cm), så man kan ju inte sträcka ut sig direkt. Hur någon kan tänka sig att ge 12 papp för ett nytt sådant är ett mirakel. Förresten, är det någon som ska på Nobelfesten i morgon? Min inbjudan måste ha kommit bort på posten, igen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/proppmatt/

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Klart man ska se Nobelkalaset! 🙂

 2. Mig har dom också glömt igen så det jag menade var att jag ännu ett år får sitta här hemma och vara bitter och avundsjuk! Nä, men det är rätt kul att ’springtitta’ lite då och då mellan annat att göra! 😀

   • on december 10, 2011 at 09:27
   • Svara

   Haha, ja! Övervägde att i Nobelfestens anda laga något riktigt lyxigt till middag, men så kom jag på att jag ändå får sitta och äta den själv, och då blev det inte lika kul… Får drömma mig bort lite ändå 🙂

 3. Tänk..min inbjudan kom också bort! Är så trött på att detta sker år efter år liksom 🙁

   • on december 10, 2011 at 10:43
   • Svara

   Det är jävligt konstigt, och jag vet inte riktigt vem jag ska skylla på! 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: