Roadtrip till Västerås

Ändrade planer. Älskaren R skulle till Västerås för att kolla in något med två hjul och motor, och kände sig lite osocial och ensam. Jag och bästa vännen M skulle ju enligt vår söndagsrutin fika och strosa på stan. Men nu har det blivit roadtrip för oss alla till Västerås. Så se upp, ni som huserar där, Arga Klara är där.

Det var massor med år sedan jag var i Vässan, och det ska bli kul att se något annat än stockholmare. Jag måste verkligen till apoteket på Scheelegatan i Stockholm också, men det får bli på hemvägen. Medicinen jag beställde har blivit tillverkad, äntligen. Återkommer med rapport angående Metropolen Västerås i kväll, tills dess önskar jag er en trevlig tredje advent.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/roadtrip-till-vasteras/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.