Simsugen

Nästan tillbaka till vardagen, alltså. Ska försöka hitta på något i dag, måste ändå ut och röra på mig. Hatar att sitta still så mycket som jag har gjort, man blir bara ännu mer lat och trött av det! Undrar hur mycket folk det är på Ikea en sån här dag? Skulle behöva pallra oss iväg och bestämma oss för ett par madrasser så att det blir gjort någon gång! Har ingen lust alls att trängas på stan med hundratusen shoppingsugna fjortisar…

Jäklar vad det blåste i natt! Hela huset vinglade omkring, och fönsterrutorna skallrade. Vaknade flera gånger av att jag trodde att ett fönster skulle blåsa in, eller att något annat skulle komma infarande!

Jag är sugen på att gå och simma, ska nog packa ihop en påse badkläder och ta med. Det var länge sen jag gjorde det sist, och jag fick friskvård på recept av sjukgymnasten nu senast, så att det inte kostar skjortan. Eller ja, det gör det ändå, så ett årskort blir det inte tal om, men ett klippkort kanske jag kan skramla ihop till om jag har tur.

Simma. Simsugen

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/simsugen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: