Sömnlös?

Jag drömde konstigt i natt. Om att jag var på Jamaica och det visade sig att halva min släkt kom därifrån (de var svarta, men inte jag). Jag jobbade i en butik med ett stort kassaskåp mitt på golvet där folk tog ut pengar. De kom till butiken för att köpa småsaker, låna nagelsaxar och berätta om vad de jobbade med.

För att komma till stället var vi tvungna att simma en bit, och sedan hoppa på en plattform mitt i vattnet som skulle transportera oss över till andra sidan. Väldigt varmt och skönt i vattnet, synd bara att det fanns en skitstor gammal elak delfinjävel som åt människor. Det var minst en massaker varje dag!

Delfin

Har hört av flera vänner och bekanta att de har sovit illa. Älskaren R var vaken nån timme vid tre-fyra. Läste på Facebook på morgonen, var och varannan statusuppdatering handlade om att de varit vakna i natt. Själv kollade jag på månen (ylade inte en enda gång) tills jag somnade, då sov jag som en klubbad säl. Har du också sovit dåligt i natt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/somnlos/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • FCdecember 5, 2011 kl. 18:25
  • Svara

  Jepp. Jag somnade sent och drömde också galenskaper. Återigen väntade jag trillingar eller nåt åt det hållet. Min arbetsledare stickade under hela våra handledningar, randiga filtar av restgarner i alla färger. Och frågade mig om det räckte med de tre han gjort eller om det behövdes fler. Och jag var inte säker, men jag trodde att det nog var tre jag behövde – om inte socialstyrelsen bestämde att jag måste ta en till??

   • december 5, 2011 kl. 18:36
   • Svara

   Mjo, trillingarna kan jag förstå, men stickade filtar? Haha, vad lustigt!

  • Tofflandecember 5, 2011 kl. 20:07
  • Svara

  Tack, jag sov faktiskt som en sten, men vaknade ändå jättetrött i morse.
  Delfiner är lömska, tror jag!

   • december 5, 2011 kl. 20:14
   • Svara

   Visst är de! Jag tror att de är så pass smarta att de kan vara lömska med flit.

  • Tantiluradecember 5, 2011 kl. 21:23
  • Svara

  Hare’ vart’ nå’t speciellt konstigt i natt alltså????
  Jag kunde inte somna hur mycket jag än försökte förrens efter fyra sådär! Men några skumma drömmar har jag inget minne av – sov kanske för kort.

   • december 5, 2011 kl. 21:34
   • Svara

   ”Nåt” var det i alla fall! Eller så har vintertiden i kombination med måndagsångest och julpepp slagit till!

  • monicaschdecember 6, 2011 kl. 19:27
  • Svara

  Halv fyra bestämde jag mig för en sömntablett. Och sedan skulle jag upp sju för att åka till Jokkmokk och det ville man ju inte missa. Klarade inte sudokun…

   • december 6, 2011 kl. 19:32
   • Svara

   Du också! Vad mystiskt. Och jobbigt att vara trött och seg på resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.