Städsöndag

Det blev inte så mycket roligt gjort i dag. Jag kom på att bästa M faktiskt har andra vänner, och att han spenderade helgen i Göteborg! Desto mer nödvändiga saker blev gjort i stället. Skurade badrummet och försökte plocka undan den del saker så att jag kan gömma prylar i hyllorna i stället för på golvet eller på bord. Sen kom älskaren R hem, helt utpumpad efter att ha kutat en dryg mil i slaskvädret, och kollat på den där motorcykeln, och vi hade städsöndag. Han hjälpte till med dammsugning, golvtorkning och småplock.

Ska avsluta dagen med storhandling, kul va? Söndag kväll brukar det vara hyfsat lugnt på stormarknaden, och fjärde advent är väl många hemma i stugorna. Jag förstår för mitt liv inte varför nästan alla handlar på fredagar och lördagar, vill man trängas med tusen andra i de smala gångarna, eller är då det enda tillfället på hela veckan när man har en timme över? Det låter inte rimligt.

Har hittat en massa gamla fotografier som jag har kikat igenom, och även ramat in ett par stycken. Måste köpa ett par stora ramar, men det är så dyrt! Det får vänta, helt kalt på väggarna är det ändå inte. Hur som helst, städsöndag, here we go.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/stadsondag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 18, 2011 kl. 17:58
  • Svara

  Göteborg..? Vad är det för nåt?? 😉

   • december 18, 2011 kl. 18:02
   • Svara

   Säkert nåt otyg… 🙂

  • monicaschdecember 18, 2011 kl. 18:06
  • Svara

  Har bara gjort onödiga saker. Strosat längs Hornsgatan, ut och in i bodar och gallerier. Söndagmiddag på Blå dörren.

   • december 18, 2011 kl. 19:14
   • Svara

   Det låter skönt! Hoppas att du hade paraply med dig bara. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.