Statistik

I går talade statistiken för min sida om för mig att jag hade drygt 77000 följare via Facebook. Inte helt sant. Inte ens i närheten, faktiskt. Jag såg framför mig hur min direkta omvärld skulle bli en bättre plats, där folk låter mig sitta när jag vill, inte slungar sina väskor runt omkring sig i tunnelbanan och faktiskt tänker efter innan de öppnar munnen.

Diagram, om statistik på bloggen

Sen, i morse när jag öppnade sidan så var den informationen borta, och världen blev genast lite sämre igen. Men det går att prenumerera på min blogg via e-mail om man vill. Eller klicka sig in, eller använda Bloglovin eller Blogkeen om man vill läsa. Jag har inga fula ”följ mig”-knappar på sidan, utan ni får gå in direkt på de sidorna och leta reda på mig i så fall. Men jag är glad att ni läser – jag trodde aldrig att så många var intresserade av mina vedermödor!

Om man vill ha mer trafik till sin blogg, hemsida eller affiliatelänkar är det många som använder sig av traffic exchanges. De fungerar bra för att öka trafiken, men man kan inte ha Google ads samtidigt. Så vad är en traffic exchange? Det är ett slags trafikbytessida där man kollar på en annan persons sida i utbyte mot att någon annan kollar på din. Man kan få upp till flera hundra extra besökare varje dag. De flesta trafikbytessidor är på engelska, så om du inte har någon text på engelska är det viktigt att ha en translate-widget.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/statistik/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.