Tappat kondisen

Alltså herregud vilken skön ryggborste! Varför har jag skaffat en sån här först nu?! Hädanefter kräver jag att bli upplyst om allt som är bra, skönt och underlättar livet litegrann. Tips, tack! Någon?

Älskaren R ska ut och springa någon mil med en kompis, i skitvädret. Även om det låter som en riktigt jobbig grej att göra, så är jag faktiskt avundsjuk. Jag vill också ut och springa i skogen, eller längs stigarna i Nackareservatet här intill. Det är både dödsjobbigt och skönt, men framför allt bra och nyttigt. Hjärtat är trots allt en muskel som måste ha träning, och då räcker det inte med en promenad. Min kondis nu har nästan helt försvunnit.

Vet inte riktigt vad som händer i dag ännu. Eftersom det är söndag misstänker jag att bästa M kan ha något på gång. Dumt att bryta en vinnande trend, och det är alltid underbart att hänga med honom. Precis som jag trodde så blev det inte mycket sömn, bara dvala. Men något borde jag orka, i alla fall. Det är inte jobbigt att fika…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/tappat-kondisen/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 18, 2011 kl. 10:31
  • Svara

  Men! Jag som alltid hävdar att promenading är så nyttigt. Alltså då menar jag inte fingång utan i en takt som skulle göra vilken stressad sthlm’are som helst grön av avundsjuka!:)

   • december 18, 2011 kl. 10:49
   • Svara

   Jag säger inte emot dig! Om man håller sig andfådd är det träning för hjärtat! 🙂

  • Tantiluradecember 18, 2011 kl. 11:11
  • Svara

  Phu! vilken tur! 😀

  • monicaschdecember 18, 2011 kl. 18:12
  • Svara

  Min ordinarie ryggborstare är ju i Luleå så jag skulle behöva ett surrogat mellan visiterna i norr. Tack för tipset.

   • december 18, 2011 kl. 19:16
   • Svara

   Ja! På Åhléns hade de ett par olika varianter i rätt prisklass. Helt klart värt de 70:- min kostade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.