Taxichaufför som inte kan köra

Det här med taxi-resorna till jobbet börjar bli intressant. I morse blev jag hämtad av en karl som inte varken hittade (trots GPS) eller kunde trafikreglerna. Och inte kunde köra alls. Såna som han orsakar olyckor. Fråga mig inte hur han fått sin legitimation… Och ja, jag har tagit hans namn och förarnummer, för taxibolaget i fråga borde skämmas.

För det första stannade han vid fel hus när han skulle hämta mig. Sen hittade han inte ens ut från min lilla förort, och då hjälpte jag honom. Han var på rätt väg flera gånger, men tre gånger ändrade han sig i sista sekund och åkte över heldragna linjer (sammanlagt tre stycken) för att ta en annan väg. En gång svängde han höger från vänsterfilen i en trefilig T-korsning.

Tvärstopp och ryckigt flera gånger. Aj, trodde att resorna skulle bli bekväma. Vi hamnade till slut i Gamla Stan (vafan?), och åkte därifrån via city och Kungsholms strand till jobbet. Eh?

Rekommenderar Körkortsboken ovan till dagens chaufför. Om jag hade varit tvungen att betala för resan hade jag sagt ifrån redan efter några minuter och ringt en annan taxi. Och varit arg som ett bi, minst.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/taxichauffor-som-inte-kan-kora/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • monicasch on december 6, 2011 at 19:16
  • Svara

  Han kryddade sin räkning. Som skattebetalare borde du bli upprörd.

   • on december 6, 2011 at 19:30
   • Svara

   Ja, och som älskare av livet också!

 1. Jisses, sicken stolle!

   • on december 6, 2011 at 20:40
   • Svara

   Helt galet. Här passar ordet idiot alldeles utmärkt! Läge för honom att byta jobb, förmodligen inser han det inte själv förrän det händer något.

 2. Om jag hade mött honom hade jag vrålat ”Idiot!” Det gör jag hela tiden när jag kör. Men fasen vilken galning!!!

   • on december 6, 2011 at 21:52
   • Svara

   Helt sjukt. Nästan så att jag saknade tunnelbanan…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: