Trasig katt

I går kväll var jag på återbesök hos veterinären med katten, för hans sår i ögat. Det hade inte läkt än, så han ska sövas nästa vecka så de får skrapa hornhinnan. Det är inget stort ingrepp, och borde gå bra. Tillståndet i ögat kallas boxerulcus – för det är framför allt en hundsjukdom! Tydligen är det ganska ovanligt hos katter, men å andra sidan är det väl inget som är vanligt med min katt. Han börjar bli dyr i drift. Trasig katt. Men söt – och glad.

Grå katt, glad katt. Trasig katt!

Så himla skönt att det äntligen är torsdag. Bara två dagar kvar, sen får jag vila! Kanske. Man vet fan aldrig. En vecka kvar till nästa besök hos sjukgymnasten, hoppas att det går fort tills dess. Lite tejp skulle i alla fall underlätta tillfälligt. Dags att börja planera lite för helgen, kanske. Älskaren R föreslår fortfarande bio, men jag vet inte om jag tycker att det är något som är värt att se!

Och förresten! I går morse stod jag och väntade på taxin, men den dök aldrig upp. Efter en kvart ringde jag, och det visade sig att de bokat ditresan dagen efter (alltså i dag), och hemresan samma dag (i går). Öh. Rörigt, men ni fattar. Det gick fort att få en ny, men det hade lika gärna kunnat dröja ett bra tag. Nu: Jobba!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/trasig-katt/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • sugarhearteddecember 15, 2011 kl. 13:46
  • Svara

  JAG DÖÖÖÖR ANSIKTET PÅ DIN KATT! dör dör dör. söthetsdöden, alltså.

   • december 15, 2011 kl. 15:37
   • Svara

   Haha! Han ser jämt glad och nöjd ut, och så sticker tänderna ut lite när han ligger och snarkar! 🙂 Gullchock varje dag, jag är lyckligt lottad! 😀

  • Tantiluradecember 15, 2011 kl. 22:04
  • Svara

  Jag blir rätt hakattsugen. Men som den realist jag är, inser jag att katten skulle vända i dörren och fly för sitt liv!(= för många och för stora hundar!)Synd!

   • december 15, 2011 kl. 22:16
   • Svara

   Haha, jo om den hade något vett i alla fall! Han brukar träffa svärisarnas vovve på lantstället på somrarna, men de är så rädda för varandra att båda flyger i luften när råkar krocka på tomten!

  • FCdecember 16, 2011 kl. 12:47
  • Svara

  Har också varit matte till ett måndagsexemplar, dyr som attan i drift trots 0 kr i inköp (han gick in och bodde där bara – hur han snokat reda på att den där kvinnan i den där trappuppgången INTE slänger ut trasiga pissnissar vars ägare kastat ut dem får vi aldrig veta). Också en sötcharmschock (när ögat lagats, i början började allas ögon rinna när de såg honom stackarn). Veterinären tycker att mina reaktioner på kostnader är rätt intressanta – ingen annan drar en suck av lättnad när de anger att en tandoperation kommer kosta 4000kr för att katten ska sova på gas. Jag tyckte det var billigt jag…

   • december 16, 2011 kl. 15:41
   • Svara

   Haha, de känner på sig vem de ska ty sig till! Jag tycker också att kärlek, även om det är till ett djur, har inget pris. Och de är värda varenda krona i brist på andra att ta hand om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.